wegen in Cebu
Watermeters
Op school met VHC shirts
kleine straat Cebu
MyCebu lol

VHC vriendschapsband

Club van 100

De Club van100 is in het leven geroepen om aan de wensen te voldoen van verschillende mensen binnen en buiten de Haarlemmermeer die iets bij willen dragen aan de vriendschapsband. De Club van 100 ondersteunt jaarlijks een project dat wordt gefinancierd van de bijdragen van de leden. Voor €100,- per jaar kunt ook u lid worden van de Club van 100. Gedurende het jaar wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang rond het gekozen project. Natuurlijk kunt u ook op de website zien hoe het project verloopt. Ook kunt u op de website volgen hoe het verloopt met de andere projecten die voorgaande jaren door de Club van 100 zijn gefinancierd.

Aanmelden

Wilt u ook bijdragen aan de Club van 100? Dat kan, Klik hieronder op aanmelden en vul het formulier in. Vervolgens ontvangt u een schrijven van ons.

Project in de tijd

Preloader
  • Steun voor Project SMILE

    Persoonlijke hygiene is belangrijk, zeker voor kinderen in de armere wijken in Cebu. De club van 100 steunt project Smile. Een project dat zowel jonge kinderen als ouders traint over het belang van goede hygiene en voeding.

  • CCMC krijgt een steuntje in de rug

    Het jaar dat de vereniging 25 jaar bestaat is ook het jaar dat Cebu City Medical Center een steuntje in de rug krijgt van de club van 100. Een plek die behoefte heeft aan goede medicijnen en apparatuur om de arme mensen in de stad te voorzien van medische zorg.

  • De school komt op bezoek

    De start van de club van 100 betekend ook de start van onderwijs voor een groot aantal kinderen in Cebu. Uit pure nood en armoede zijn families neergestreken op de lokale begraafplaats. De vele kinderen die hier met hun ouders wonen zijn verstoken van voorzieningen. Zo ook onderwijs. JPIC maakt..lees verder

Partner Organisaties

Delen